Valmennus ja ohjauspalvelut

Laadukasta valmennusta yksilöllisesti.

Saat meiltä laadukkaat ja varmasti asiantuntevat valmennuspalvelut. Valmennuspalvelut toteuttaa JM Syke Oy:n ammattivalmentajat, joilla on vuosien kokemus käytännön valmennustyöstä.
Olemme valmentaneet jo yli 15 vuoden ajan aloittelijoita, liikkujia, kuntoutujia ja kovempaa sporttaajia. Valmennustapahtumia on takana yhteensä kymmeniä tuhansia, joten olet varmasti hyvissä käsissä valmentajiemme seurassa.

Valmennuksissa otamme huomioon kokonaisuuden, joten meidän kanssa pääset keskustelemaan myös unesta, palautumisesta, henkisestä hyvinvoinnista sekä terveyden eri osa-alueista. Meiltä saat asiantuntevan ja mukavan ohjauksen parempiin tuloksiin, olit sitten liikuntaa vasta aloitteleva tai aktiiviliikkuja.

Kaikki valmentajamme omaavat pitkän urheilutaustan sekä monipuolisen koulutuksen liikunnan ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Teemme myös yhteistyötä muiden hyvinvoinnin ammattilaisten kanssa, jotta asiakkaamme saavuttaisivat parhaat tulokset turvallisesti ja tehokkaasti.
JM Sykkeen valmentajan kanssa harjoittelet aina ammattimaisesti ja turvallisesti.

Me näemme valmennuksen osana isompaa kokonaisuutta, joka auttaa sinua eteenpäin uusien elämäntapojen ja oppimisen tiellä. Valitettavasti usein personal trainerin palvelut mielletään edelleen vain hyvin kapeksi kentäksi, jossa pääasiassa puuhataan ravinnon sekä liikunnan parissa. Monipuolinen ja osaava valmennus vie sinut paljon pidemmälle.

Ota meihin yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä miten voisimme olla juuri sinulle avuksi omassa projektissasi. Kartoitustapaaminen on ilmainen, eikä millään muodoin sido sinua mihinkään.