Kuntosali

Monipuolinen kuntosali sisältää kaiken tarvittavan kompaktissa kokoluokassa.

Kuntosalimme on kompakti ja olemme pyrkineet ottamaan käyttöön kaiken tilan monipuoliselle harjoittelulle. Laadukkaat ja isoilla pakoilla varustetut painopakkalaitteet tarjoavat turvallisen ja monipuolisen harjoittelun aloittelijoista aktiivilikkujiin.

Salin perällä on erillinen tila varattuna toiminnalliseen puuhasteluun, venyttelyyn sekä kahvakuulien heilutteluun.

Meillä ei ole monimutkaisia jäsenyyksiä, aloitusmaksuja, vuosimaksuja, vaan asiakas saa itse päättää minkälaisella sopimuksella omaa hyvinvointia edistetään ja tarvittaessa sopimuksen muutokset sekä irtisanomiset onnistuu helposti netin kautta.

Kulku salille

Sisäänkäynti salille tapahtuu kännykällä ostotapahtuman jälkeen.
1. Lataa WiseGym appi puhelimeesi
2. Valitse korttelisali käyttöpaikaksi WiseGymistä asennuksen jälkeen. Muuten tunnukset luodaan väärään paikkaan!
3. Luo tunnukset järjestelmään.
4. Pääset apista suoraan kauppaan ostamaan haluamasi kortin. Voit myös ostaa kortin sivuiltamme.
5. Puhelimesi / WiseGym appi toimii kulkuavaimena salille. Et tarvitse koodeja tai kulkulätkiä jotka helposti katoavat. Puhelin riittää.
HUOM! Tarkista että kulkuoikeus näkyy myös apissa ennen kuin lähdet salille oston jälkeen. Mikäli kulkuoikeus EI näy aktiivisena apissa, kirjaudu ulos ja uudestaan sisään tunnuksillasi WiseGym appiin.

Pukutilat

Naisille ja miehille ovat omat kompaktit pukuhuoneet salin perällä. Naisten pukuhuoneessa on 2 suihkua, miesten pukuhuoneessa 1 suihku. Kummassakin pukuhuoneessa on lukittavat kaapit, jotka toimivat omalla riippulukolla. Muista siis napata oma lukko mukaan! Pukukaapit tyhjennetään päivittäin, eli niitä ei saa käyttää tavaroiden säilömiseen muun, kuin oman treenin ajaksi.